×

Nieuws

02 juli 2019

Rammstein komt terug

Geschreven door: Richard Verbrugge

Label: Universal

Vorige week gaf Rammstein een overweldigend concert in de Rotterdamse Kuip. Het spektakel oogstte lovende recensies in de media en was zonder twijfel de grootste show die dit jaar op vaderlandse bodem zal neerstrijken. Veel bezoekers zullen bij binnenkomst hebben gedacht dat ze op een Mad Max filmset waren beland, de constructie deed denken aan de postapocalyptische films en torende ver boven de rand van de Kuip uit. De twee uur durende show ging gepaard met veel vuur en harde knallen waardoor de gedachten van hoog bejaarde omwonenden waarschijnlijk teruggingen naar de vorige keer dat Duitsers zoveel herrie maakten in Rotterdam.

Heel veel mensen die dat concert wilden bijwonen visten achter het net want de 50.000 kaartjes waren in een vloek en een zucht uitverkocht. Voor hen en iedereen die de band nog een keer wil zien is er goed nieuws want Rammstein komt in 2020 terug naar Nederland. Op 24 juni speelt de band in het Goffertpark in Nijmegen. De voorverkoop voor dat concert begint vrijdag 5 juli.

De verwachting is dat het wederom storm zal lopen met de verkoop van tickets. Mocht het niet lukken, probeer dan het concert in België. Op 10 juni 2020 speelt de band in park De Nieuwe Koers in Oostende waar maar liefst plaats is voor 100.000 bezoekers. Net over de oostgrens zijn er concerten in Hamburg (1 juli) en Düsseldorf (27 juni).

Hieronder een fragment van het concert in de Kuip.