×

Adverteren

Written in Music is hét online magazine waar de liefde voor muziek centraal staat. Een online magazine bedoeld om een ieder die niet binnen 1 bepaald genre kijkt en luistert optimaal te kunnen bedienen met recensies, interviews, nieuws, artikelen en concertverslagen. Written in Music weet zich omringd door de meest veelzijdige en enthousiaste muziekjournalisten die ons land rijk is.

Visie

Internet is een snel medium waarin Written in Music rust wil aanbrengen. Binnen een stijlvol en overzichtelijk raamwerk brengen we artikelen over muziek die kennis en emotie herbergen. Artikelen die geschreven worden zonder afgesproken lengte. Juist omdat de journalist een verhaal kan vertellen blijven de artikelen boeien. In tegenstelling tot wat iedereen voor zekerheid aanneemt, lezen bezoekers van Written in Music wel degelijk lange(re) recensies en artikelen. Written in Music staat een serieuze kijk op muziek voor, die met de ervaring van de journalisten als geen ander indruk zal blijven maken. Muziek is een machtig medium dat door emotie gestuurd wordt. Alleen met grote muzikale kennis blijf je het publiek verrassen.

Onderscheid

Written in Music is niet het enige online muziekmagazine, maar het onderscheid zich sterk door breedheid en diepte in de artikelen. Written in Music geeft journalisten de mogelijkheid hun eigen weg te kiezen. Dit levert andersoortige content op en maakt ons interessanter dan andere online muziekmagazine.

Enkele voorbeelden waarmee Written in Music zich (sterk) onderscheiden heeft:

Doelgroep

De (volwassen) muziekliefhebber die de tijd neemt om muziek te luisteren en geïnteresseerd is in de achtergrond van deze muziek.

Adverteren

Written in Music wil rust op internet brengen. Er wordt dan ook naar gestreefd om advertenties te tonen die de beleving van de site niet verstoren én relevant zijn voor onze bezoekers. De mogelijkheden zijn momenteel:

300 x 600 half page banner

Deze positie bevindt zich rechts bovenin de site direct onder het menu op de frontpage en overzichtspagina’s en op pagina’s met een sidebar naast de content onder de albumhoes & tracklisting direct naast de content. (breedte: 300px, hoogte: 600px)

Dit formaat kan geplaatst worden op drie mogelijk onderdelen van de site:

 • Homepage (writteninmusic.com)
 • Genrepagina (banner wordt weergegeven op de verzamelpagina en alle artikelen met dat genre)
  • Type 1 (grotere genres: alternative, jazz, pop, rock & roots)
  • Type 2 (genres: eigentijds, electronic, klassiek, metal, soul-hiphop & world)

Niets op Written in Music is standaard, dus adverteren ook niet. Wij streven er naar om met iedereen optimaal samen te werken, dus neem contact met ons op voor meer informatie en / of maatwerk.

Downloads

Het logo van Written in Music is in .jpg (voor digitale uitingen) en in .tif (voor print uitingen) te downloaden: Download logo Written in Music

  Naam *

  Email *

  Onderwerp *

  Bericht *