×

Meewerken: Wij zoeken muziekjournalisten

Written in Music is hét online magazine waar de liefde voor muziek centraal staat. Een online magazine bedoeld om een ieder die niet binnen 1 bepaald genre kijkt en luistert optimaal te kunnen bedienen met recensies, interviews, nieuws, artikelen en concertverslagen. Written in Music weet zich omringd door de meest veelzijdige en enthousiaste muziekjournalisten die ons land rijk is.

Visie

Internet is een snel medium waar Written in Music rust in wil aanbrengen. Binnen een stijlvol en overzichtelijk raamwerk brengen we artikelen over muziek die kennis en emotie herbergen. Artikelen die geschreven worden zonder afgesproken lengte. Juist omdat de journalist een verhaal wil vertellen blijven de artikelen boeien. In tegenstelling tot wat iedereen voor zekerheid aanneemt, lezen bezoekers van Written in Music wel degelijk lange(re) recensies en artikelen. Written in Music staat een serieuze kijk op muziek voor, die met de ervaring van de journalisten als geen ander indruk zal blijven maken. Muziek is een machtig medium dat door emotie gestuurd wordt. Alleen met grote muzikale kennis blijf je het publiek verrassen.

Doelgroep

De (volwassen) muziekliefhebber die de tijd neemt om muziek te luisteren en geïnteresseerd is in de achtergrond van deze muziek.

Meewerken

Wij zijn altijd op zoek naar journalisten die met veel enthousiasme en kennis van zaken mooie stukken kunnen schrijven. Heb je enige journalistieke ervaring en vind je het heel leuk om op regelmatige basis recensies en (korte) nieuwsberichten te schrijven?
Of bezoek je concerten en wil je hierover schrijven? Doe je al- of wil je graag interviews doen met bands en artiesten of heb je eigen ideeën waarmee je ons en het Written in Music publiek kan inspireren? Laat het ons weten!!

Momenteel zijn wij vooral op zoek naar journalisten die ons met recensies, concertverslagen, interviews en relevant nieuws kunnen aanvullen in de genres: soul, hiphop en klassiek / eigentijds.

    Naam *

    Email *

    Bericht *

    Eventuele bijlage (pdf, doc(x), txt)