×

Over Ons

Written in Music is hét online magazine waar de liefde voor muziek centraal staat. Een online magazine bedoeld om een ieder die niet binnen 1 bepaald genre kijkt en luistert optimaal te kunnen bedienen met artikelen, recensies, interviews, nieuws en concertverslagen. Written in Music weet zich omringd door de meest veelzijdige en enthousiaste muziekjournalisten die ons land rijk is.

Visie

Internet is een snel medium waarin Written in Music rust wil aanbrengen. Binnen een stijlvol en overzichtelijk raamwerk brengen we artikelen over muziek die kennis en emotie herbergen. Artikelen die geschreven worden zonder afgesproken lengte. Juist omdat de journalist een verhaal kan vertellen blijven de artikelen boeien. In tegenstelling tot wat iedereen voor zekerheid aanneemt, lezen bezoekers van Written in Music wel degelijk lange(re) recensies en artikelen. Written in Music staat een serieuze kijk op muziek voor, die met de ervaring van de journalisten als geen ander indruk zal blijven maken. Muziek is een machtig medium dat door emotie gestuurd wordt. Alleen met grote muzikale kennis blijf je het publiek verrassen.

Onderscheid

Written in Music onderscheid zich sterk door breedheid en diepte in de artikelen. Written in Music geeft journalisten de mogelijkheid hun eigen weg te kiezen. Dit levert andersoortige content op en maakt ons interessanter dan andere online muziekmagazine.

Enkele voorbeelden waarmee Written in Music zich (sterk) onderscheiden heeft:

Doelgroep

De (volwassen) muziekliefhebber die de tijd neemt om muziek te luisteren en geïnteresseerd is in de achtergrond van deze muziek.