×

Recensie

Pop

04 juni 2012

Hierosonic

Conciousness.Fame.God.Money.Power

Geschreven door: Ron Loontjens

Uitgebracht door: membran

Conciousness.Fame.God.Money.Power Hierosonic Pop 2.5 Hierosonic – Conciousness.Fame.God.Money.Power Written in Music https://writteninmusic.com

Consiousness.Fame.God.Money.Power. Mijn god, wat een titel voor een album. Zo zwaar op de maag als Kymatica was, iets toegankelijker en meer catchy is de opvolger waardoor men ook een ander publiek wil aanboren.

Rauwe, energieke optredens, zowel op het podium en in de studio. Hierosonic herdefinieert daarbij consequent zijn muzikale rockerfgoed met de muzikale taal van industrial en hip hop. Gecombineerd met een dosis zinvolle, tot nadenken stemmende teksten en pop, schept Hierosonic een krachtig nieuw geluid met het album met de waanzinnige naam: Consiousness.Fame.God.Money.Power. Het is heel goed mogelijk dat Hierosonic nu geboekt staat als nu metal, maar echt overtuigen doet Conciousness.Fame.God.Money.Power. niet in dat genre. Soms lijkt het alsof Linkin Park met meerdere vleugen op het album voorbij komt. Leuk als je er van houd, maar misschien soms een beetje te veel invloeden en te weinig eigen inbreng.

Leuk album voor de liefhebber.

Tracklisting Conciousness.Fame.God.Money.Power:

 1. Slave Machine
 2. Baphomet
 3. The Media Taught You That
 4. Tongues
 5. You’re Mine
 6. Dance To The War
 7. Paper Nation
 8. Paradox
 9. Infinity
 10. The World Upside Down


 1. Slave Machine
 2. Baphomet
 3. The Media Taught You That
 4. Tongues
 5. You're Mine
 6. Dance To The War
 7. Paper Nation
 8. Paradox
 9. Infinity
 10. The World Upside Down