×

Nieuws

26 september 2019

WiM was, WiM is

Written in Music was, Written in Music is

Geschreven door: Jorim Sint

Een ambitieuze aankondiging kun je Written in Music was Written in Music is zeker noemen. Tegelijkertijd is het wel degelijk waar. Met een volledig vernieuwde versie van Written in Music gaan we aankomende maandag 30 september online. Een heel belangrijk moment nu we bijna 10 jaar online bezig zijn.

Eigenlijk ontstond het idee over een nieuwe site al vrij snel nadat we de eerste versie online hadden gezet. Reeds na een paar maanden waren er zoveel nieuwe ideeën. Maar we besloten om, met kleine en grote aanpassingen tussendoor niet meegerekend (en dat waren er, nu terugkijkend, best erg veel eigenlijk…), de meeste ideeën te blijven verzamelen en deze in een echt nieuwe versie van Written in Music te gieten.

Ideeën die zeker niet alleen bij ons vandaan kwamen maar net zo goed van jullie, onze lezers. Vooral suggesties over mobiel en tablet gebruik kwamen vaak bij ons terug. De ontwikkeling binnen het internet en de vele nieuwe mogelijkheden, soms bijna niet bij te houden, hielden ons de laatste jaren flink bezig maar we hebben allemaal het gevoel dat we met de nieuwe Written in Music klaar zijn voor de toekomst.

Het is een zeer spannend moment om dit te gaan doen. Waar vele online magazines, rond dezelfde periode als ons gestart, ondertussen alweer verdwenen zijn, vaak ook afgeschrokken door de hoge kosten om een nieuwe site neer te zetten, is onze organisatie zo ingericht dat we dat zelf kunnen doen. Het heeft ons dus ‘alleen maar’ heel erg veel tijd gekost.

Wat we precies allemaal hebben gedaan zullen we jullie volgende week, in een aantal delen, specifieker uitleggen.  Het is teveel om allemaal in deze aankondiging te vermelden. Komende maandag is de dag waarop we officieel online gaan met de vernieuwd versie van Written in Music. Wat we nu al met jullie willen delen is ons nieuwe logo, want ook die is vernieuwd en naar de tijd meegegroeid.

Written in Music was Written in Music is, kan als duidelijk statement gezien worden. We zijn trots dat we met Written in Music zo’n kleine 10 jaar terug een platform neergezet hebben dat muziekliefhebbers met een brede smaak, boeit en bij ons houdt. Met de alle ervaring die we nu hebben kunnen we met de nieuwe versie van Written in Music nu echt de toekomst in.