×

Nieuws

10 februari 2012

WiM Presents: Marc Mommaas

Written at Home concert met Marc Mommaas uitverkocht!!!!

Geschreven door: WiM Redactie

Met grote trots kunnen wij melden dat Written at Home met Marc Mommaas compleet is uitverkocht. Written at Home, het concert initiatief van Written in Music, zal komende zondag 12 februari voor de tweede keer gaan plaatsvinden. Ster van deze keer is saxofonist Marc Mommaas.

Marc is een fantastische saxofonist die studeerde met Eric Vloeimans, Benjamin Herman en Michiel Borstlap maar vlak na zijn conservatorium besloot niet in Nederland te blijven en naar New York te verkassen en daar in het hart van de jazz zijn geluk te beproeven. Iets waar hij met grote klasse in geslaagd is! Niet alleen maakte hij furore met Global Motion, de briljante band die hij samen met de Deense pianist Nikolaj Hess oprichtte, ook liet hij zijn fraaie spel horen in het gezelschap van helden als Dave Liebmann en John Zorn. Ook op eigen kracht maakt hij de prachtigste muziek. Zijn uit 2010 stammende album Landmarc is een waar meesterwerk.

Landmarc zal de basis zijn voor de, zondag 12 februari te houden, tweede editie van Written at Home. Marc Mommaas ziet zich voor het speciale concert versterkt met de voortreffelijke gitaristen Vic Juris en Nate Radley en de legendarische drummer Tony Moreno.

Voor meer informatie over het concert kun je kijken op www.writtenathome.nl.