×

Nieuws

05 februari 2012

WiM Presents: Marc Mommaas

Marc Mommaas op tweede Written at Home

Geschreven door: WiM Redactie

mommaas_optredenWritten at Home, het concert initiatief van Written in Music, zal op zondag 12 februari voor de tweede keer gaan plaatsvinden. Ster van deze keer is de Nederlandse, in New York wonende, saxofonist Marc Mommaas. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via writtenathome.nl.

Marc is een fantastische Nederlandse saxofonist die studeerde met Eric Vloeimans, Benjamin Herman en Michiel Borstlap maar vlak na zijn conservatorium besloot niet in Nederland te blijven en naar New York te verkassen en daar in het hart van de jazz zijn geluk te beproeven. Iets waar hij met grote klasse in geslaagd is! Niet alleen maakte hij furore met Global Motion, de briljante band die hij samen met de Deense pianist Nikolaj Hess oprichtte, ook liet hij zijn fraaie spel horen in het gezelschap van helden als Dave Liebmann en John Zorn. Ook op eigen kracht maakt hij de prachtigste muziek. Zijn uit 2010 stammende album Landmarc is een waar meesterwerk.

Voor het concert op zondag 12 februari, wat zal plaatsvinden in het hartje van Alkmaar, wordt iedereen tussen half 5 en 5 uur verwacht voor een welkomstborrel. Er wordt daarna een geweldig staand diner in etappes opgediend. Daarna zullen we ons naar de concertruimte verplaatsen waar het concert van Marc en zijn geweldige muzikanten vanaf half 8 plaats vindt. Na het concert zal er een groots dessert en koffie en thee geserveerd worden.

De kosten voor deze avond zijn € 47,50 per persoon (eten, drinken en de kosten van het concert zijn bij deze prijs natuurlijk inbegrepen). Vanwege de intieme locatie kunnen we een beperkte groep mensen herbergen. Meer informatie op writtenathome.nl.