×

Nieuws

19 oktober 2011

Unieke presentatie van WENDE’s nieuwe DVD Carré

Geschreven door: WiM Redactie

28 november 2010 stond Wende Snijders voor de eerste keer in een uitverkocht Carré. Haar intieme en bombastische “circusvoorstelling” was een daverend succes.

De Volkskrant was van mening dat “Of ze nu musiceert, zingt of danst: WENDE doet het met volle overgave en gaat met uiterste beheersing uit haar dak” en de Telegraaf benoemde “haar bijzondere stem, die betoverend werkt”.

Van deze bijzondere voorstelling is een DVD gemaakt die 22 oktober gepresenteerd zal worden tijdens een Late Night Lezing welke in het teken van “dromen” zal staan. Wende zal op deze avond op geheel eigen wijze het thema belichten. Hiervoor nodigt zij een aantal bijzondere gasten uit zoals o.a. Guus Kuijer, (schrijver), Jan Jaap van der Wal (stand-upcomedian, cabaretier, televisiepresentator en columnist) en Rutger Engels (hoogleraar Ontwikkelingspsychopathologie). Vanuit hun eigen visie zullen zij hun licht werpen op het onderwerp.

Wat: WENDE: Late Night Lezing ter presentatie van de nieuwe DVD ‘CARRÉ’ in Koninklijk Theater Carré.

Prijs: 25 euro (Voor deze prijs krijgt u toegang tot de Late Night Lezing, een welkomstdrankje en de dvd/bonus cd “CARRE” ter waarde van 20 euro.)

Datum: 22 oktober

Tijd: 23.30 uur – 00.15 uur

(De hierboven geplaatste foto van Wende is gemaakt door Pablo Delfos)