×

Nieuws

07 maart 2011

Compleet oeuvre van Paul Simon in de herkansing

Geschreven door: Dick Hovenga

Label: Legacy

Het fraaie oeuvre van Paul Simon zal opnieuw worden uitgebracht. De complete collectie bestaande uit studio, live albums en dvd releases zijn nu in handen van Legacy Recordings, een onderdeel van Sony Music. Het is voor het eerst sinds 1970 dat de volledige catalogus onder één dak is onder gebracht.

De heruitgave van Paul Simon’s catalogus begint met drie klassieke studioalbums en een livealbum, die zijn carrière weergeven van 1972 tot 1975 (Paul Simon tot Still Crazy After All These Years). De eerste drie albums van Paul Simon zijn oorspronkelijk uitgebracht door Columbia Records.

Deze eerste 4 heruitgaven vormen de aftrap van de Paul Simon & Legacy Recordings samenwerking. Simon ontving in totaal 12 Grammy’s, is opgenomen in Songwriters Hall of Fame en in 2006 ontving hij een prijs voor 100 People Who Shaped Our World door Time Magazine.

De albums Paul Simon, There Goes Rhymin’ Simon, Paul Simon Live in Concert: Live Rhymin, Still Crazy After All These Years zijn vanaf 13 mei verkrijgbaar.