×

Aankondiging

20 juli 2018

Phronesis komt met nieuw album We Are All

Geschreven door: Dick Hovenga

Label: Edition Records

Er is geen jazztrio als Phronesis. Onnavolgbaar, energiek en immer innoverend als ze zijn, hebben pianist Ivo Neame, bassist Jasper Høiby en drummer met Anton Eger ook met hun op 14 september uit te komen nieuwe album We Are All wederom een ijzersterke troef in handen om de wereld weer volop plat te spelen.

We Are All is de opvolger van het anderhalf jaar geleden uitgekomen The Behemoth, een album dat werd opgenomen met het Frankfurt Radio Big Band en waarop bekendere werken van het trio in een volle big band uitvoering verrassende tegelijk ijzersterke nieuwe versies meekregen. Het trio zegevierde daarna, ook in Nederland, met prachtige optredens.

Met We Are All hebben ze zich weer in de studio op nieuwe composities gestort en wat we reeds van het album gehoord hebben is een wel heel erg fraai nieuw hoofdstuk in het rijke oeuvre van de band. De tracks op hun alweer achtste album, wederom keurig in drie elk opgedeeld, laten een trio horen dat door de ervaringen flink door blijft groeien en hun zo eigen sound weer prachtige nieuwe richtingen opduwt.

Luister hieronder alvast naar het geweldige One Of Us, een van de nieuwe composities.