×

Nieuws

04 maart 2014

Red Fang eind april in Effenaar en Doornroosje

Geschreven door: WiM Redactie

Red Fang bereid zich voor om terug te keren voor een volgende reeks optredens in Europa. In januari en februari was de band al in onze contreien om op te treden in verschilllende hoofdsteden. Wederom steekt de band de Oceaan over samen met The Shrine en Lord Dying.

Tijdens deze tournee staat de band nu al in een verschillend aantal uitverkochte zalen; Parijs en Londen bijvoorbeeld. Drummer John Sherman: “The first leg of our European tour with the Shrine and Lord Dying was completely nuts! We can’t wait to get back and start leg two in a few weeks.  The Paris and London shows have already sold out and been upgraded to bigger venues, so the word must be out – this tour is not to be missed!  See ya soon!!”

Het eerste optreden is vrijdag 14 maart in de Essigfabrik in Keulen, waarna de band op zaterdag 15 maart in Muziekodroom in Hasselt optreedt. Via Parijs gaat de reis door naar Engeland voor vijf optredens, om daarna terug te keren naar het vasteland. Zaterdag 22 maart speelt Red Fang in de Effenaar in Eindhoven en de zondag erna staan ze in Doornroosje in Nijmegen. De karavaan trekt door via Duitsland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Oostenrijk om halverwege april te eindigen in Finland en Rusland, waar de band alleen optreedt.

Naast de Europese optredens van maart en april is Red Fang deze zomer te bewonderen op een aantal festivals in Europa. In Nederland zien ze op zaterdag 26 juli op Zwarte Cross in Lichtenvoorde en zondag 17 augustus op Lowlands in Biddinghuizen.