Nieuws

23 juni 2010

Opera en liefde

Geschreven door: Didi de Pooter

Genoeg van lexa.nl, parship.nl en relatieplanet.nl? Heb je de hoop op de ware opgegeven? De Nederlandse Opera (DNO) komt je redden uit je misère!

Op 2 juli organiseert DNO een heuse ‘Date Night’, de allereerste in Nederland. Het is weer eens iets anders: daten bij de opera. Geen saaie film (waarbij er eigenlijk niets anders op zit dan je date tot vervelens toe te kussen) of culinaire misser, maar een rondleiding achter de schermen en het romantische verhaal van Donizetti’s  L’ elisir d’ amore. De deelnemers melden zich online aan, waarbij ze aan kunnen geven hoe oud ze zijn en of ze tijdens de voorstelling naast een man of vrouw willen zitten. Er wordt dus ook rekening gehouden met homo’s en lesbiennes.

De aanmeldingen druppelen gestaag binnen. Er staan al ruim vijftig operagekke singles op de deelnemerslijst. Mannen zien blijkbaar niet zo veel in de koppelpoging van DNO, want de vrouwen zijn ruim in de meerderheid. De kans dat de aangemelde mannen aan het eind van de avond een ‘match’ hebben (of de vrouwen er met elkaar vandoor gaan), is dus erg groot.

Gegadigden kunnen zich nog tot 30 juni aanmelden op de website van DNO.