×

Nieuws

13 januari 2011

Nieuwe 7″ van Skeletonwitch

Geschreven door: Carl Puhl

Label: Prosthetic Records

Het tweede deel van de 7-inch-trilogie van Skeletonwitch is beschikbaar. Skeletonwitch komt uit Ohio en speelt ouderwetse thrash metal, zoals de fans dat kennen van eind jaren 80 begin jaren 90. De muziek doet mij veel aan Annihilator denken, maar is meer recht-toe-recht-aan. Deze tweede 7-inch bevat de nummers The Skullsplitter (A kant) en No Rest For The Dead (B kant). Beide songs zijn opnieuw opgenomen bewerkingen van eerder uitgebracht nummers.

De single is uitgebracht op groen vinyl en in een beperkte oplage van 500 beschikbaar. De single wordt niet herperst, dus uitverkocht is uitverkocht. De 7-inch kan online bij Prosthetic Records voorbesteld worden.

Deel 1 van deze trilogie was uitgebracht in november 2010 en bevat de songs At One With The Shadows en Bringers Of Death. Deze uitgave is volgens Prosthetic al uitverkocht, maar als je goed zoekt op het web is hij voor de echte liefhebber nog wel ergens te vinden.

Skeletonwitch gebruikt deze winter om songs voor de opvolger van hun in 2009 verschenen album Breathing The Fire te schrijven. In het voorjaar verwacht de band de studio in te gaan om deze nieuwe CD op te nemen.

skeletonwitch