×

Nieuws

10 september 2013

Brutal Truth Live op Incubate

Geschreven door: WiM Redactie

Label: Relapse Records

De godfathers van de grindcore, Brutal Truth uit New York, hebben net een succesvolle Europese tournee van twee weken achter de rug en komen nog deze maand terug voor een optreden op Incubate!

Ze spelen vrijdag 20 september op het Incubate Festival in 013 in Tilburg. Op dit festival zal de band op dezelfde dag optreden als onder andere Immortal, Mayhem, Khold, Behexen, Gehenna, Dragged Into Sunlight en Sonne Adam. Daarnaast is een drietal getalenteerde Nederlandse metalacts te aanschouwen: Terzij de Horde, Verbum Verus en Grift. De voorverkoop is begonnen en tickets zijn te koop via de website van het Festival.

Brutal Truth heeft in 2011 hun binnen het genre zeer succesvolle laatste album End Time uitgebracht via Relapse Records. Deze songs en andere zijn beschikbaar voor online streaming van hun Bandcamp site. Ze hebben recentelijk ook samen met een aantal high-profile gastmuzikanten een remix gemaakt van een track van End Time. Dit nummer zal via Relapse Records uit worden gebracht in de vorm van een split met Bastard Noise. Details hierover volgen nog.