×

Nieuws

23 oktober 2015

20 november wordt Adele Day, maar vandaag ook al (video)

Geschreven door: WiM Redactie

Label: XL Recordings

Heerlijk vaag bleef het lang of de nieuwe Adele nu wel of niet zou gaan uitkomen nog dit jaar. Maar gisteren werd duidelijk dat 25, de nieuwe Adele dan toch 20 november in de winkels ligt. Net als haar vorige albums 19 en 21 komt ook 25 (deze keer niet gebaseerd op haar leeftijd (ze is namelijk al 27) maar als het omkeerpunt van haar leven) uit op XL Recordings, de independent die ook van haar vorige album miljoenenverkopers maakten. 25 is de eerste muziek die verschijnt na het met een Oscar bekroonde single Skyfall, de titeltrack van de gelijknamige James Bond film.

Het album laat een nieuwe Adele horen: ‘My last record was a break up record and if I had to label this one I would call it a make up record. I’m making up with myself. making up for lost time. making up for everything I ever did and never did..’

De eerste single van het nieuwe album is getiteld Hello en is vanaf vandaag, 23 oktober, overal verkrijgbaar. Wij hebben de opvallende video hier onder bijgesloten. De video is opgenomen op het platteland rondom Montreal in Canada en is geregisseerd door de jonge succesvolle Xavier Dolan (Mommy, Tom at the Farm).

Tracklisting Adele 25:

 1. Hello
 2. Send My Love (To Your New Lover)
 3. I Miss You
 4. When We Were Young
 5. Remedy
 6. Water Under The Bridge
 7. River Lea
 8. Love In The Dark
 9. Million Years Ago
 10. All I Ask
 11. Sweetest Devotion