×

Nieuws

27 mei 2013

Crossing Border: John Grant, Glen Hansard en Phoshorescent

Geschreven door: WiM Redactie

Het Crossing Border festival, dat van 14 tot en met 16 november 2013 in Den Haag en op 14 en 15 november in Enschede plaatsvindt, heeft vandaag de eerste namen bekend gemaakt. De kaartverkoop van beide festivals start op 30 mei a.s. om 10.00 uur.

Den Haag:

Op vrijdag 15 november treden op het festival Glen Hansard, Phosphorescent, Mighty Oaks, Joe Volk, Ayana Mathis, Patrick DeWitt en Maarten van der Graaff op.

Op zaterdag 16 november staan John Grant, Radical Face, The Leisure Society, Cate le Bon, Flying Horseman, Jesús Carrasco, Pepijn Lanen, Amity Gaige en Vanessa Veselka op het programma. De overige, in totaal ruim 100, acts en artiesten zullen in de komende maanden bekend gemaakt worden.

Enschede:

Op donderdag 14 november treden op het festival Glen Hansard, Phosphorescent, Mighty Oaks, Patrick DeWitt en Amity Gaige op.

Op vrijdag 15 november staan John Grant, Radical Face, Cate le Bon, Jesús Carrasco en Pepijn Lanen op het programma. De overige, in totaal ruim 50, acts en artiesten zullen in de komende maanden bekend gemaakt worden.

Het Crossing Border festival 2013

Crossing Border is tegenwoordig een toonaangevend interdisciplinair literatuur- en muziekfestival in Europa – en de pionier van het concept. Aanstaande november presenteren we in Den Haag de 21ste editie van Crossing Border en vindt in poppodium Atak en het Wilminktheater de tweede editie van Crossing Border Enschede plaats.

Op beide festival kun je uit een groot aanbod aan optredens op verschillende podia persoonlijke favorieten kiezen.

Voorverkoop

Kaarten voor beide festivals gaan vanaf donderdag 30 mei in de verkoop via de website www.crossingborder.nl.

Een Crossing Border Den Haag dagkaart voor vrijdag 15 of zaterdag 16 november kost €40, een passe-partout voor 15 èn 16 november kost €70.

Een Crossing Border Enschede dagkaart voor donderdag 14 of vrijdag 15 november kost €25, een passe-partout voor 14 èn 15 november kost €45. De genoemde prijzen zijn exclusief servicekosten.