×

Recensie

Rock

13 januari 2013

The Dropkick Murphys

Signed And Sealed In Blood

Geschreven door: Sicco Roukema

Uitgebracht door: Coop

Signed And Sealed In Blood The Dropkick Murphys Rock 4 The Dropkick Murphys – Signed And Sealed In Blood Written in Music https://writteninmusic.com

Het blijft altijd een zware klus om een recensie te maken van een Dropkick Murphys album. Na de eerste tonen krijg je vreselijk zin om het op een zuipen te zetten en nog meer om ze live aan het werk te zien. Signed And Sealed In Blood is daar geen uitzondering op, sterker nog bij deze nieuwe plaat krijg ik die drang wel heel erg.

The Boys Are Back And They’re Looking For Trouble scanderen ze in het eerste nummer en ze sluiten de plaat af met dat ze nog niet naar huis willen. Daartussen in is het een groot muzikaal feest, waarin ook de traditionele folk kant sterk is vertegenwoordigd. Rose Tattoo is daar een uitstekend voorbeeld van (een nummer wat ze geschreven hebben met Winston Marshall van Mumford & Sons). Maar er staan ook weer pure punk anthems op zoals Burn en The Battle Rages On.

Signed And Sealed In Blood is wederom een ijzersterk album van The Murphys vol instant klassiekers die schreeuwen om meegezongen te worden.

Tracklist Signed And Sealed In Blood:

 1. The Boys Are Back
 2. Prisoners Songs
 3. Rose Tattoo
 4. Burn
 5. Jimmy Collin’s Wake
 6. The Season’s Upon Us
 7. The Battle Rages On
 8. Don’t Tear Us Apart
 9. My Hero
 10. Out On The Town
 11. Out Of Our Heads
 12. End Of The Night


 1. The Boys Are Back
 2. Prisoner's Song
 3. Rose Tattoo
 4. Burn
 5. Jimmy Collins' Wake
 6. The Season's Upon Us
 7. The Battle Rages On
 8. Don't Tear Us Apart
 9. My Hero
 10. Out On The Town
 11. Out Of Our Heads
 12. End Of The Night