×

Nieuws

13 februari 2013

Ook The Prodigy, dEUS en Blaudzun op Indian Summer 2013

Geschreven door: WiM Redactie

Indian Summer Festival maakt opnieuw grote internationale en nationale namen bekend voor de eerste meerdaagse editie van het festival op 15 en 16 juni 2013: The Prodigy, dEUS, The Opposites en Blaudzun zijn toegevoegd aan de line-up.

Eerder werden Keane, Kane, Within Temptation, Guus Meeuwis en de dance-acts Kraak & Smaak (dj-set), Dimitri, Sander Kleinenberg, Boemklatsch (dj-set) Funkerman, René Amesz, Baggi Begovic, 10 Years of Housequake en Mitchell Niemeyer ft MC VI al aangekondigd.

The Prodigy

De muzikale wensen van de bezoekers zijn de leidraad: daarom vroeg ze op Facebook wie het Indian Summer-publiek het liefst zou willen zien op Indian Summer Festival 2013. Met een overdonderende meerderheid kwam The Prodigy uit de bus als meest gewilde act en ook de organisatie ziet in de meest succesvolle punkdance-act aller tijden een ongeëvenaarde toevoeging aan de line-up. Trots maken ze bekend dat we deze internationale topact hebben weten te strikken voor een onvergetelijk optreden tijdens Indian Summer Festival 2013.

dEUS, The Opposites, Blaudzun

En ook de andere nieuwe namen zijn niet mis: de Belgische indierockers van dEUS kunnen met hun nooit aflatende enthousiasme buigen op twintig jaar podiumervaring en The Opposites staan garant voor een optreden waarvan je nog lang na zult bouncen. Blaudzun nam deze week een Edison Award voor beste mannelijke artiest in ontvangst en mag dus ook niet ontbreken op Indian Summer Festival 2013.

Informatie festival:

Indian Summer Festival, 15 & 16 juni 2013. Recreatieterrein Geestmerambacht, Heerhugowaard (bij Alkmaar). Extra info op: www.indiansummerfestival.nl