×

Nieuws

14 december 2009

Nieuwe Bettie Serveert clip op WiM!

Geschreven door: WiM Redactie

Van Nedertrots Bettie Serveert zal op 11 januari een nieuw album met de titel ‘Pharmacy of Love’ verschijnen. Nog geen 11 dagen later zal er tevens een uitgebreide clubtour van start.

De eerste single van het nieuwe album heet ‘Deny All’, waarvan wij de nieuwe video online voor jullie klaar hebben staan:

Deal in USA & Canada

Als een van de weinige Nederlandse bands heeft Bettie Serveert ook aan de andere kant van de oceaan een behoorlijke reputatie opgebouwd. Dat men aldaar de band nog altijd een warm hart toedraagt, blijkt wel uit het gebruiken van de nummers ‘Palomine’ en ‘Leg’ in een aflevering van de TV serie Cold Case, die in oktober in de VS al te zien was en binnenkort ook in Nederland en de rest van de wereld.

Platenlabel Second Motion Records (in de VS) en Sound of Pop (in Canada) zullen ‘Pharmacy of Love’ vlak na de Nederlandse release uitbrengen.

Noorderslag

Bettie Serveert zal op 16 januari om 21:05 uur optreden op het 3voor12 podium op Noorderslag!

Komende shows

Na in december 2 exclusieve try-outs te hebben gegeven zal de officiele clubtour vanaf 22 januari van start gaan. Bekijk het schema op www.bettieserveert.com