×

Prijsvraag

17 september 2018

Kaarten voor Mien in de Sugar Factory te winnen!

Geschreven door: WiM Redactie

Op dinsdag 25 september stelt Mien zich in de Sugar Factory aan u voor. Mien is de nieuwe band van The Black Angels-zanger Alex Maas, the Horrors´ Tom Furse, the Earlies’ John-Mark Lapam en And Elephant Stone’s Rishi Dhir.

Hoewel ze pas recentelijk hun bestaan en hun debuutalbum aankondigden, gaat het verhaal van MIEN een heel eind terug. Dhir ontmoette Black Angels frontman Maas in 2004 op SXSW in Austin, Texas. Later deelden ze de bill met John Mark Lapham van The Earlies en bleken wederzijdse waardering te voelen voor het nummer Wantin’ Is Gettin’ van de Association. Dat schepte een band.

Bijna een decennium later kruiste Dhir zijn pad met dat van Tom Furse die op dat moment op tour was The Horrors, a.k.a. het moment waarop Tom zich aansloot bij de gang. De sound van Mien is grotendeels opgebouwd uit psychedelia, gothic industrial en progrock, de genres waar de bandleden al een flinke reputatie in heeft.

Het was een hele organisatie om schrijf- en opnamesessies te plannen, tussen de wereldwijde tours met al hun primaire projecten door, maar begin april verscheen dan toch eindelijk hun debuut. Hoog tijd dus om met dit project de tour-bus in te stappen, en dat is dan ook precies wat er gebeurt.

Wij mogen voor het concert in de Sugar Factory 2 x 2 tickets vergeven, maar dan moet je onderstaande vraag wel goed beantwoorden. Hoeveel albums hebben The Black Angels gemaakt? Noem 3 album titels.

** DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, WINNAARS KRIJGEN Z.S.M. BERICHT **