×

Prijsvraag

25 oktober 2013

Kaarten en t-shirts te winnen voor Paradise Lost

Geschreven door: WiM Redactie

Toen Paradise Lost in 1988 werd opgericht zag de toekomst er niet meteen rooskleurig uit. Het debuutalbum Lost Paradise heeft zich ondertussen een cult-status verworven, maar de verkoopcijfers vielen indertijd behoorlijk tegen. Drie albums later verscheen in 1995 Draconian Times. Dit bleek het album waarmee Paradise Lost zich profileerde tot een zeer belangrijke en invloedrijke band binnen het metalgenre. Samen met Anathema en My Dying Bride behoort Paradise Lost tot de pioniers van de death/doom metal.

Nog net op tijd gaat Paradise Lost op tournee door Europa ter viering van hun 25-jarig bestaan. De Tragic Illusion tour begint eind oktober in Engeland en vind zijn vervolg op het vasteland via optredens in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Uiteraard komt Paradise Lost ook naar ons land, namelijk:

Vrijdag 8 november 2013 in Bibelot, Dordrecht
Zondag 10 november 2013 in Tivoli, Utrecht

Op zaterdag 3 juni 1995 speelde Paradise Lost een killer-show op het festival Dynamo Open Air in Eindhoven. Dit was echter niet de eerste keer dat de band bij ons op bezoek was. Noem datum, naam en locatie van het eerste optreden van Paradise Lost in ons land en win een t-shirt en twee kaartjes voor één van de twee concerten. Mail daarvoor jouw oplossing inclusief het optreden van jouw keuze.

** DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, WINNAARS KRIJGEN Z.S.M. BERICHT **

(Deze prijsvraag duurt tot dinsdagavond 5 november)