×

Prijsvraag

13 april 2017

DVD’s fraaie film/documentaire Ultimo Tango te winnen

Geschreven door: WiM Redactie

De DVD versie van de film/documentaire Ultimo Tango, die wij hier op Written al een zeer fraaie ode aan de tango noemden, ligt nu in de winkels. Wij mogen 5 exemplaren van de DVD weggeven maar doen moet je onderstaande vraag wel goed beantwoorden.

Ultimo Tango is een nu op DVD uitgebrachte tango film van German Kral uit 2015 en mede geproduceerd door Wim Wenders. De film neemt je als kijker mee in het turbulente leven van tangodanseres Maria Nieves Rego en tangodanser Juan Carlos Copes. Ze zijn beiden al in de 80 en dansten bijna 50 jaar samen. Zij behoorden tot de top van de tangodans in Buenos Aires en hadden een haat-liefde verhouding met elkaar. Pijnlijke scheidingen werden uiteindelijk weer bijgelegd en nu op hoge leeftijd vertellen ze openhartig over hun liefde, hun haat en hun passie voor tango. Want die bracht hen steeds weer bij elkaar. Ze delen hun verhaal met een groep jonge tangodansers en choreografen in Buenos Aires en die vertalen hun leven in prachtige choreografieën.

Om een Ultimo Tango DVD te winnen moet je onderstaande vraag goed beantwoorden.

Noem de naam van de legendarische Argentijnse tangozanger die door een vliegtuigongeluk op de toppen van zijn roem de dood vond.

** DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, WINNAARS KRIJGEN Z.S.M. BERICHT **