×

Prijsvraag

06 augustus 2012

Bob Mould

Bob Mould performs Sugar’s Copper Blue tickets te winnen!!!!

Geschreven door: Dick Hovenga

Aankomende zaterdag 11 augustus zal Bob Mould in Paradiso met zijn nieuwe band, met daarin drummer Jon Wuster en bassist Jason Narducy, het volledige Copper Blue van zijn vroegere band Sugar komen spelen. Wij hebben, in ideale samenwerking met Paradiso, 2×2 tickets voor het concert weg te geven.

Het is dit jaar alweer twintig jaar geleden dat Sugar het meesterwerk Copper Blue uitbracht. Sugar was de band die Bob Mould startte nadat cultband Hüskur Dü na een enerverende 8 jaren in 1988 uit elkaar was gevallen. Toen Mould middenjaren 90 met Sugar een nieuw trio startte was alle aandacht gelijk daar. Hoe kon hij na Hüskur Dü een trio beginnen wat net zo goed zou kunnen zijn? Het Sugar debuutalbum Copper Blue bewees Mould’s gelijk. Het bleek een indrukwekkend goed album met een stormvloed aan geweldige songs en in If I Can’t Change Your Mind zelfs een radiovriendelijke single. Natuurlijk waren alle songs geschreven door Mould, die samen met Lou Giordano (die voorheen ook het live geluid van Hüskur Dü had gedaan) het album een fantastische monstersound mee gaf.

Wie de onderstaande vraag goed beantwoord maakt kans op de 2×2 tickets die we te verdelen hebben. Met wie vormt Bob Mould een DJ-duo en wat is hun naam?

* DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, WINNAARS KRIJGEN Z.S.M. BERICHT *