×

Nieuws

05 juni 2016

Cross Record hier op tour en wij mogen vinyl weggeven

Geschreven door: WiM Redactie

Label: Ba Da Bing Records

Dat Cross Record een band is om flink in de gaten te houden bewees hun nieuwe album Wabi-Sabi, die begin dit jaar uitkwam, wederom. Ze spelen de komende maand in België en Nederland en om dat te vieren mogen wij muziek van ze weggeven.

Tourdata Cross Record:

  • Zaterdag 11 juni: Bourla, Antwerpen (met Shearwater)
  • Dinsdag 14 juni: Rotown, Rotterdam (met Shearwater)
  • Maandag 27 juni: Paard, Den Haag (met Kurt Vile)
  • Dinsdag 28 juni: Paradiso, Amsterdam (met Kurt Vile)
  • Woensdag 29 juni: Vera, Groningen (met Kurt Vile)

Cross Record is de band van het echtpaar Emily Cross en Dan Duszynski die vanaf hun landgoed in Dripping Springs, Texas de wereld langzaam maar steady aan het veroveren zijn. De albums die ze tot nu toe uitbrachten laten een intrigerende mix van folk, psychedelica en alternative rock. Maar dat is zonder twijfel een veel te magere omschrijving van wat Cross en Duszynski allemaal in hun muziek stoppen. Luisteren naar hun muziek betekend verslaafd zijn aan alles wat aan hun creatieve geesten ontsnapt.

Wij mogen in overleg met hun platenlabel Ba Da Bing Records (en hun distributeur in Nederland de Konkurrent) 2 x 2 vinyl van hun laatste (geweldige) albums Be Good en Wasi-Sabi weggeven. Maar dan moet je wel onderstaande vraag goed beantwoorden. Wat is de plek waar Cross Record hun albums maakt?

** DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, WINNAARS KRIJGEN Z.S.M. BERICHT **