×

Nieuws

31 oktober 2020

Avishai Cohen verrast met The 50 Gold Selection vinylboxset

Geschreven door: WiM Redactie

Label: Razdaz Records

Om zijn 50ste verjaardag glans te geven brengt jazzbassist Avishai Cohen op 27 november een unieke 6 vinyls tellende dubbeldikke boxset uit met vele extra’s. De keuze in composities is bepaald door zijn fans.

De exclusieve en naar 2000 stuks gelimiteerde, boxset bevat naast de zes vinyls op 180 gram en goud geperst ook een 32 pagina’s tellend (hardcover) boekwerk met persoonlijke notities, veel onbekend fotomateriaal en een poster.

Avishai Cohen – The 50 Gold Selection is een dikke Dank U voor zijn loyale fans die hem al vele jaren trouw volgen. Cohen geeft zijn fans tevens de mogelijkheid de unieke boxset op voorhand al te bestellen zodat in de week voorafgaande aan de releasedag bij hun aan huis wordt afgeleverd. Dat kan vanaf nu.

Voor de boxset werden alle composities aanwezig voor de allereerste keer volledig geremastered om de beste geluidskwaliteit te krijgen. Van de totaal 250 minuten muziek die Cohen in verschillende bandformaties opnam zijn voor de box in totaal 50 composities geselecteerd. Album en liveklassiekers als Remembering, Seven Seas, Eleven Wives, Morenika en Song of Hope zijn maar een greep uit de collectie composities die op de box te vinden zijn.

Natuurlijk kan de boxset straks ook gewoon in de winkel in de eigen stad worden aangeschaft als je dat wilt.

Pre – order vanaf 28 oktober 2020 via

https://avishaicohenshop.com/product/the-50-gold-selection/

https://avishaicohen.backl.ink/the50goldselection

https://www.the-50-gold-selection.com/

 

Verkrijgbaar op vrijdag 27 november 2020 via

https://avishaicohenshop.com/product/the-50-gold-selection/  or via  your local retailer