×

Prijsvraag

16 oktober 2016

Tickets te winnen voor Jimmy LaFave in 013

Geschreven door: WiM Redactie

Aankomende dinsdag 18 oktober 2016 speelt Jimmy LaFave met zijn band in het Tilburgse 013. De tickets voor het concert gaan heel snel maar wij mogen nog 2 x 2 tickets weggeven. Beantwoord onderstaande vraag en win tickets voor het concert.

Jimmy LaFave

Jimmy LaFave is een waar fenomeen geworden de afgelopen jaren. Of hij nu solo een prachtige ballad zingt, een recht-door-zee rootsnummer brengt met zijn band of als hij zich van een cover van één van zijn voorbeelden (Woodie Guthrie, J.J. Cale, Bob Dylan) bedient: Jimmy LaFave brengt het allemaal met veel gevoel voor de muziek.

Hij heeft al meer dan 20 platen gemaakt, maar een groot publiek zat er vooralsnog niet in. Dat maakt LaFave wat ons betreft de meest onderschatte en ondergewaardeerde zanger uit het genre. Zijn laatste album verscheen vorig jaar maar met het tempo waarop hij albums uitbrengt, kan hij zomaar eens nieuw werk uitbrengen voordat hij vanavond 013 aandoet. Hoe het ook zij, verwacht een avond prachtige americana, country en roots, en een mooie dwarsdoorsnede van ’s mans oeuvre.

Vraag: Wat is de titel van het laatst verschenen album van Jimmy LaFave?

Deze prijsvraag is beeindigd.