Prijsvraag

14 november 2016

Tickets te winnen voor GoGo Penguin NL concerten

Geschreven door: WiM Redactie

Vanaf komende woensdag zal het uit Manchester afkomstige GoGo Penguin in Nederland en België komen spelen. Van de 4 Nederlandse concerten die de band geeft is het concert in LantarenVenster, Rotterdam al helemaal uitverkocht en de drie andere concerten lopen ook storm. Dus wees er snel bij als je nog tickets wil hebben. Wij mogen met Written in Music voor alle vier de concerten 2 tickets per zaal weggeven. Natuurlijk wel in de vorm van een prijsvraag.

  • Woensdag 16 november: Oosterpoort, Groningen
  • Vrijdag 18 november: LantarenVenster, Rotterdam
  • Zaterdag 19 november: Jazzout! (festival), Heerlen
  • Zondag 20 november: Tolhuistuin/Paradiso-Noord, Amsterdam

2016 betekent de grote doorbraak voor GoGo Penguin. Met het album Man Made Object, dat begin dit jaar verscheen, maakten ze zowaar een nog beter album dan voorganger v2.0, het album dat bij ons de jaarlijst van 2014 aanvoerde. Dat de band ook live verschrikkelijk hard blijft doorgroeien bewezen ze met hun concerten over de hele wereld. Het uitverkochte optreden vorige week, in het prestigieuze The Roundhouse in Londen, met een capaciteit van 3.500!!!, was de kroon op het harde werken.

Wij mogen nog 2 tickets per zaal voor alle vier de Nederlandse concerten weggegeven. Maar dan moet je onderstaande vragen natuurlijk wel goed beantwoorden. En geef ook gelijk aan naar welke stad je wilt.

Omdat we vier concerten hebben doen we deze keer dan ook maar vier vragen.

  1. Op welk platenlabel verschenen de eerste twee GoGo Penguin albums?
  2. Wie was hun grote steun bij het maken van die albums?
  3. Per wanneer is bassist Nick Blacka bij de band?
  4. Waar staat de afkorting v2.0 voor?

** DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, WINNAARS KRIJGEN Z.S.M. BERICHT **

Deze prijsvraag geldt t/m dinsdagavond 15 november 2016.