×

Prijsvraag

08 juni 2016

Kaarten te winnen voor Spain in Paard in Den Haag

Geschreven door: WiM Redactie

Met het net verschenen, nieuwe album Carolina is het uit Los Angels afkomstige Spain terug van weggeweest. En ze gooien daar gelijk een Nederlandse tournee achteraan waarbij ze ook het Paard in Den Haag aandoen. Voor dat concert op zaterdag 11 juni mogen wij 2 x 2 tickets weggeven.

Spain is de band van Josh Haden (zoon van de fameuze jazzbassist Charlie) die vanaf hun debuut The Blue Moods of Spain uit 1995 met een handvol fraaie albums een flinke fanbase creëerde en die zelfs na een break van 13 jaar en een vrijwel volledig nieuwe bandsamenstelling naast Haden, behield. Het geeft de kracht van de band maar natuurlijk vooral de songs aan. Altijd loom van tempo en met de zang en teksten van Haden altijd intiem en emotievol.

Voor de toer die band door Nederland maakt hebben wij de aandacht verlegd naar het concert van aankomende zaterdag 11 juni in het Paard in Den Haag waar wij 2 x 2 tickets voor weg mogen geven. Voor de allersnelste hebben we dan ook nog een album extra als prijs. Beantwoord onderstaande vraag en maak kans om de tickets te winnen.

Vraag: Haden komt uit een zeer muzikale familie. Wie in zijn familie zijn er nog meer actief als muzikant?

** DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, WINNAARS KRIJGEN Z.S.M. BERICHT **