×

Prijsvraag

31 januari 2012

Kaarten te winnen voor Ntjam Rosie in het Concertgebouw

Geschreven door: WiM Redactie

Aankomende vrijdag 3 augustus zal Ntjam Rosie een concert geven in het Concertgebouw in Amsterdam. Wij mogen 2 tickets weggeven.

De zwoele, soepele jazzmuziek van zangeres Ntjam Rosie combineert het beste van twee continenten: Afrika en Europa. Rosie is namelijk geboren in Kameroen, maar verhuisde als kind naar Nederland. Dat ze een conservatoriumopleiding op zak heeft, is te horen aan de schijnbaar achteloze manier waarop ze de moeilijkste noten raakt. Wat nog het meest opvalt is haar warme stem en de emotie die ze daarmee weet over te brengen.

Op Ntjam Rosie’s eerste album Atouba waren zowel westerse als Afrikaanse ritmes te horen en zong ze met haar soulvolle stem in het Engels, Frans en Bulu, een taal uit Kameroen. Tijdens dit concert zingt Ntjam Rosie werken van haar tweede album Elle, waarop meer jazz maar vooral ook sporen seventies soul van artiesten als Stevie Wonder en George Duke te horen zijn.

Wie de onderstaande vraag goed beantwoord maakt kans op de 2 tickets die we te verdelen hebben. Wie zullen aankomende vrijdag de 2 achtergrondzangeressen zijn?

** DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, WINNAARS KRIJGEN Z.S.M. BERICHT **

Deze prijsvraag duurt t/m vrijdagochtend 3 augustus.