×

Prijsvraag

09 juli 2014

Kaarten te winnen voor Caprera concert John Grant

Geschreven door: WiM Redactie

Op 22 juli aanstaande zal grootmeester John Grant een optreden geven in Caprera, een zeer sfeerrijke openluchttheater in Bloemendaal. Het concert is bijna uitverkocht (wees er dus snel bij voor de laatste kaarten!!) maar wij hebben 2×2 tickets weten te bemachtigen om aan jullie te verloten,

John Grant werd bekend met zijn band The Czars (1994-2004) maar brak in 2010 wereldwijd door met zijn eerste solo album Queen Of Denmark. Een album met een prachtige verzameling persoonlijke songs die door de geweldige stem van Grant en ijzersterke arrangementen een absoluut tijdloos karakter kregen. De eveneens geweldige opvolger Pale Green Ghost (2013), die een meer elektronisch karakter had, werd al net zo geweldig ontvangen. Live is Grant al net zo intrigerend. Genoeg reden om dus naar Bloemendaal af te reizen!

Wij hebben 2 x 2 tickets te verloten voor het concert. Om kans te maken op deze tickets moet je onderstaande vraag wel goed beantwoorden. Grant had voor zijn solodebuut een geweldige band ter beschikking. Welke was dit en noem het album waar ze mee doorbraken.

** DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, WINNAARS KRIJGEN Z.S.M. BERICHT **

Deze prijsvraag duurt t/m 20 juli 2014