×

Prijsvraag

08 oktober 2020

Exemplaren boek Avonturiers van de Nederpop van Edwin Hofman te winnen

Geschreven door: WiM Redactie

Wij vermaken ons momenteel uitstekend met het net verschenen boek Avonturiers van de Nederpop, een boek dat Edwin Hofman (Written in Music schrijver vanaf het allereerste moment) de afgelopen jaren schreef. Wij mogen/kunnen twee exemplaren van het boek weggeven, laten ze zelfs voor je signeren, maar om te kunnen winnen moet je wel wat vragen goed hebben beantwoord.

In Avonturiers van de Nederpop geeft Edwin Hofman het woord aan spraakmakende kopstukken uit de alternatieve Nederpop van de afgelopen decennia. Muzikanten die de Nederlandse pop en rock verrijkten met hun avontuur, creativiteit en lef. Muzikanten die blijvend applaus verdienen. Via persoonlijke ontmoetingen brengt Hofman hun muzikale erfenis uitgebreid voor het voetlicht.

Persoonlijke observaties over albums, singles, inspiratiebronnen, het veranderde muzieklandschap en de Nederlandse media. Herinneringen aan tournees, tv-optredens en festivals als Pinkpop en Lowlands. Of de muziek tot stand kwam in de klassieke bezetting zang, gitaar, bas en drums of via samples, draaitafels of synthesizers; deze muziek prikkelt, inspireert, geeft energie en nodigt uit om verder te kijken, om zelf meer te ontdekken.

Beantwoord de volgende vier vragen en maak kans op één van de twee boeken.

  1. Welk album van Daryll-Ann verscheen op het Engelse Hut Recordings?
  2. Met wie had Robert Jan Stips ooit een nummer 1-hit?
  3. In welke bands is Marit de Loos actief geweest? (minimaal 3)
  4. In welke band speelde zowel Richard Janssen als J.B. Meijers?

 

* DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, WINNAARS KRIJGEN Z.S.M. BERICHT *