Prijsvraag

15 december 2016

Concert/hotelnacht winnen met Djangofollies in Brussel?

Geschreven door: Dick Hovenga

Het komend jaar begint qua muziek wel heel erg goed in Brussel. In januari zijn er drie jazzfestivals tegelijk. In Flagey is er Brussels Jazz festival, in Marni, Senghor en Jazzstation is er River Jazz en in verschillende zalen verspreid over de stad wordt er ook nog volop aandacht besteed aan de legendarische Django Reinhardt onder de noemer Djangofollies. Een mooi programma dat door heel België trekt.

Wij mogen voor het concert op 14 januari van The Belgian Gypsy Swing & Dorado Schmitt in La Tentation in Brussel 2 tickets weggeven. Het allermooist is dat je na het concert rustig kunt nablijven met een drankje. Wij geven je namelijk niet alleen tickets voor het concert maar ook een overnachting voor twee personen in het 4 sterrenhotel Crown Plaza Brussel (Le Palace, Rue Gineste 3) daarbij.

Mooi om te zien dat Django Reinhardt zo geëerd wordt. De man was een fabuleus en zeer invloedrijk Sinti gitarist, die verzot op jazz was en een gitaarspeelstijl ontwikkelde die we tegenwoordig gipsy jazz noemen.

Gaaf dus om The Belgian Gypsy Swing & Dorado Schmitt, waarvan de bandleden uit zowel België als Frankrijk komen, zijn muziek te horen interpreteren.

Om voor deze prachtige tickets/hotel deal in aanmerking te komen moet je onderstaande vraag natuurlijk wel goed beantwoorden: Waar en wanneer werd Django Reinhardt geboren?

** DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, WINNAARS KRIJGEN Z.S.M. BERICHT **

Deze prijsvraag loopt t/m 24 december 2017.