×

Prijsvraag

09 november 2014

Albums van het geweldige Peru Bravo te winnen

Geschreven door: Dick Hovenga

Wij zijn grote fans geworden van het in Londen gevestigde Tiger’s Milk, een platenlabel geheel opgehangen aan het beste dat de muziek uit Peru te bieden heeft.

Met de twee klasse-albums Peru Maravilloso en het net verschenen Peru Bravo hebben ze onze honger naar de muziekgeschiedenis van Peru nog bepaald niet kunnen stillen. Honger is hier al helemaal op z’n plek omdat mede-eigenaar van Tiger’s Milk Martin Morales tevens de eigenaar is van de twee beste restaurants van Londen. Restaurants die de keuken van Peru (en die van zijn grootmoeder) alle eer geven.

Van de laatste compilatie Peru Bravo hebben wij 3 albums te vergeven. Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op 1 van de 3 albums.

Vraag: Naast het uitbrengen van albums begeeft Tiger’s Milk zich op een zeer breed cultureel vlak om de rest van de wereld bekend te maken met alles wat Peru zo interessant maakt. Om Peru alvast wat beter te leren kennen: wat is de officiële hoofdstad van Peru? Wat is de bekendste stad van het land en waarom? En welke Nobelprijsschrijver kent het land?

** DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, WINNAARS KRIJGEN Z.S.M. BERICHT **

Deze prijsvraag geldt tot zaterdag 26 november 2014