×

Nieuws

11 september 2011

Win kaarten voor concerten Mayra Andrade!

Geschreven door: Robert Schuurman

Label: Coast to Coast

Mayra AndradeDe jonge, talentvolle zangeres Mayra Andrade tourt de komende weken door Nederland. Hoewel de 25-jarige Mayra is geboren in Havana, heeft ze zich in de laatste vijf jaar tijd ontwikkelt tot een grote naam in de Kaapverdische muziek. Ze groeide op in Senegal, Angola en Duitsland maar reisde elk jaar voor gemiddeld twee maanden af naar het prachtige Kaapverdiaanse eiland Santiago. Al vanaf haar zeventiende jaar, toen ze ging samenwerken met Orlando Pantera, richtte ze zich op de Portugees sprekende gebieden en trad ze regelmatig op in het door Cesaria Evora op de muziekkaart gezette Mindelo en Praia maar ook in de Portugese hoofdstad Lissabon.

In 2006 debuteerde ze met het fraaie Navega maar in 2009 maakte ze definitief naam met de prima opvolger Storiá, Storiá…. In 2010 konden we genieten van het prachtige live-album Studio 105, dat zowel in beeld als geluid de wonderschone songs van Mayra prijs gaf.

Optredens in Nederland:

  • 15 september Lantaren Venster, Rotterdam
  • 16 september Muziekgebouw, Eindhoven
  • 18 september Paradiso, Amsterdam
  • 19 september Oosterpoort, Groningen

In samenwerking met platenmaatschappij Coast To Coast mag Written In Music 2 x 2 kaartjes weggeven voor één van haar concerten in Eindhoven of Groningen. Beantwoord de volgende vraag en gebruik het daar onderstaande e-mail formulier om je antwoord in te zenden en doe dit uiterlijk woensdag 14 september!

Vraag: Op haar laatste album Studio 105 staat het nummer La Javanaise.  Welke artiest schreef dit nummer, dat door Mayra op unieke wijze wordt vertolkt?

** DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, WINNAARS KRIJGEN Z.S.M. BERICHT **