×

Nieuws

24 maart 2017

Premiere van nieuwe STUFF. track fulina!!

Geschreven door: WiM Redactie

Label: Sdban Ultra Records

Nadat kortgeleden strata, de eerste track van het nieuwe op 28 april te verwachten nieuwe album van STUFF. werd vrijgezet mogen wij nu de première van fulina, wederom een ijzersterke nieuwe track, verwelkomen.

Zowel strata als fulina zijn afkomstig van old dreams new planets, het lang verwachte nieuwe album dat de Belgische helden na met hun debuutalbum STUFF. met hun mix van jazz, hiphop, funk en electronica maar gelijk helemaal doorgebroken te zijn. Niet alleen de hoge kwaliteit van hun debuut album maar zeker de vreselijk opwindende live optredens maakten van STUFF. is twee jaar een groot fenomeen.

In de luwte werd vorig najaar gewerkt aan het nieuwe album en nadat deze afgemixt was pakten de afzonderlijke bandleden de tijd om zich even op hun andere projecten te richten (Labtrio, Beraadslagen etc). Tot twintig dagen voor de release van het album krijgen die projecten nog even voorrang maar daarna is het weer STUFF. tijd met 8 april tijdens het in Rotterdam gehouden Motel Mozaique als frisse start. Heel fijn om te weten dat er een nieuw album aankomt, de nieuwe track strata en fulina klinken zeer veelbelovend, en dat ze ook weer het podium opgaan.