×

Nieuws

30 november 2013

Paaspop 2014 breidt camping opnieuw flink uit

Geschreven door: Wilbert Stuifbergen

Paaspop’s creatieve denktank draait de komende maanden overuren om van de volgende editie de meest spectaculaire tot nu toe te maken. Zo zal de camping worden omgetoverd in een sfeervol festivalstadje met een grote keuze aan verschillende soorten accommodatie die exclusief en uniek voor Paaspop zijn, dat wordt gehouden van vrijdag 18 april tot en met zondag 20 april 2014 op festivalterrein De Molenheide in Schijndel (NB). De voorverkoop van de Early Bird-tickets start nu zaterdag 30 november om 10.00 uur.

Vier acts bevestigd voor Paaspop 2014
De populaire Nederlandse rapper-zanger Mr. Probz, bekend van zijn geweldige hit Waves, komt volgend jaar naar Paaspop. Dat geldt ook voor de Amerikaanse hardcore-bruten van Hatebreed en zangeres/singer-songwriter Maaike Ouboter die haar prachtige breekbare liedjes in de Theatertent zal spelen, waaronder haar enorme hit Dat Ik Je Mis (inmiddels bijna 6 miljoen views op YouTube). Ouboter stond in juli van dit jaar in de finale van het televisieprogramma De Beste Singer-Songwriter Van Nederland die uiteindelijk door Michael Prins werd gewonnen, die ook op Paaspop 2014 staat. Net als Die Lustige Schlagerfreunden; zij geven hun laatste kult-schlager show mit Musik und Humor.

Paaspop breidt kampeermogelijkheden opnieuw flink uit

Lekker basic in eigen tentje of juist de luxe van een tweepersoonskamer met heuse bedden? Paaspop biedt zijn bezoekers volgend jaar de volgende bijzondere en unieke accommodatie aan:
– eigen tent, caravan of camper
– Flexotel: een comfortabele luxe tweepersoons hotelkamer met bedden, elektriciteit, licht en linnen.
– een avontuurlijke met rieten matten ingerichte authentieke Tipi met veldbedden, tafel en stoelen.
– een kooptent voor de kampeerder die er zelf geen heeft of er geen mee wil sjouwen. De tent kan bij de goed geassorteerde campingwinkel worden afgehaald (eventueel met luchtbedden en slaapzak).
– kant en klaar opgezette en ingerichte tent die na het festival mee naar huis mag.

Nieuw: Stardust twee dagen gehost door WE ARE ELECTRIC!
Paaspop is elk jaar weer totaal anders maar voelt toch altijd weer vertrouwd doordat nieuwe podia naast bekende staan. Zo wordt de Stardust volgend jaar twee dagen lang gehost door het nieuwe crossover dance-festival WE ARE ELECTRIC dat twee weken geleden ruim op voorhand uitverkocht in het Eindhovense Klokgebouw en waar 7.000 bezoekers een waanzinnig mooie avond beleefden dankzij onder anderen Major Lazer, The Bloody Beetroots en RL Grime. De eerste grote naam voor de Stardust is Boys Noize.

Terug wegens oorverdovend succes: Club Lebowski, Schorem en Thunderbolt
Zoals gezegd zullen ook alom geliefde bekenden weer schitteren door aanwezigheid. Paaspop was dit jaar het eerste festival ooit waar de uit Amerika overgevlogen en fantastisch ogende bowlingbaan Club Lebowski stond. Hier kon de bezoeker in een setting van de gelijknamige cultfilm (inclusief een White Russian bar) op drie bowling lanes gratis zijn skills laten zien. De veelbesproken en alom geroemde Club Lebowski komt in 2014 uiteraard weer terug en krijgt dan zelfs zijn eigen dansavonden. In de buurt van de überhippe Club Lebowski ligt de Thunderbolt. Deze heavy hangout is een kruising tussen een saloon, stoere bikerskroeg, stripclub en rockpodium waar altijd een ongekend goede sfeer hangt en kantoorpikken en vet getatoeëerde bazen gebroederlijk hard feesten. Nadat ze eerst bij de legendarische Schorembarbier langs zijn geweest, uiteraard. Niet zozeer voor een nieuw ruig kapsel maar voor Een Beleving. Alsof ze in het Brooklyn van 1910 naast Al Capone zitten voor het bijwerken van bakkebaarden of druipsnor. En dat helemaal gratis!

Start Early Bird-actie a.s. zaterdag 30 november om 10.00 uur en campingaccomodatie

Paaspop is er opnieuw in geslaagd om de entreeprijzen ten opzicht van vorig jaar te handhaven. Tijdens de Early Bird-actie zijn de volgende festivaltickets voor een gereduceerde prijs te koop:
– vrijdagticket € 30,-
– combiticket voor 3 dagen € 86,-
– combiticket voor 3 dagen met camping € 95,-
– Young & Free-ticket (aantal is gelimiteerd) € 70,-
– Young & Free-ticket met camping (aantal is gelimiteerd) € 75,-

Alle soorten tickets, hun prijzen en de speciale voorwaarden voor de Young & Free-tickets staan op de website. Dat geldt ook voor de campingaccomodatie.

Paaspop 2014
Paaspop is een internationaal gerenommeerd driedaags festival met elf podia die een skyline van prachtige sfeervolle circustenten vormen met hun eigen karakter qua aankleding, programma (ongeveer 165 acts op het gebied van theater, literatuur, straatartiesten, stand up comedy en muziek in alle soorten, maten en maatsoorten) en sfeer.