×

Nieuws

24 augustus 2013

No Milk Today #2 met Navarone en Jett Rebel

Geschreven door: Natalie Polman

No Milk Today, het feestje voor bands en fans die de melkfles al lang zijn ontgroeid, viert aanstaande woensdag 28 augustus zijn tweede editie. Op de eerste editie, 24 april jl. stonden onder andere del-Toros en John Coffey, dit keer zijn onder andere Navarone en Jett Rebel te gast in de Amsterdamse Bitterzoet.

De term No Milk Today ken je misschien als Herman Hermit’s hit uit 1966. Opgericht in 2011 op de NDSM-werf om “underground artiesten, gevestigde herrie en opkomende live acts bij elkaar te brengen op een schandalig feestje”, zijn dit keer Navarone (seventies rock ’n roll), My Baby (rauwe soul), Jett Rebel (multi-instrumentalist brengt soul en rock ’n roll), Hering & Band (akoestische rock ’n roll), Merlijn Nash (singer-songwriter/pianist) te horen en zien in Bitterzoet. Als slagroom op de rockcake komen Pablo van de Poel (DeWolff) en zijn vriendin Nikki Beulen sixties en seventies vinylplaten draaien, van southern rock tot psychedelische muziek.

Entree is 7 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur. Bitterzoet zal vanaf 19:30 de deuren openen om tot een uur of 3:00 door te raggen. En nee, er is echt geen melk.