×

Nieuws

29 juli 2014

Nieuwe video van supergroep The Dead Daisies

Geschreven door: Sicco Roukema

The Dead Daisies is een classic rock formatie rond voormalig INXS / Noiseworks zanger Jon Stevens die samen met gitarist David Lowey de harde kern van de band vormt. De muzikanten erom heen is een komen en gaan van niet de minste. De huidige formatie bestaat uit Richard Fortus (Guns N’ Roses) gitaar, Darryl Jones (The Rolling Stones) bas, Charley Drayton (Divinyls, Cold Chisel) drums en Dizzy Reed (Guns N’ Roses) toetsen. Niet misselijk dus.

De band is sinds 2012 actief en het gelijknamige debuut album van de band dat eerder dit jaar uitkwam werd internationaal behoorlijk goed ontvangen. Niet alleen lovende recensies, maar ook grote artikelen in Metal Hammer UK en Classic Rock Magazine en radio aandacht op oa de BBC. Toch lijkt het erop dat we in ons land de band nog wat over het hoofd zien. Tijd om daar verandering in te brengen.

De eerste single, Lock ’n Load is mede geschreven door niemand minder dan Slash. Er was al een video clip van uit, maar inmiddels is er ook een live clip van uitgebracht en die wilden we jullie niet onthouden. Geniet ervan!

De introductie van Slash:

Lock ‘n Load van The Dead Daisies: