×

Nieuws

14 mei 2013

Nieuwe namen bevestigd op PopHotSpot Festival

Geschreven door: WiM Redactie

Het gratis muziekfestival PopHotSpot Festival dat dit jaar vanaf 24 mei tot en met 8 juni drie weekenden lang op De Grote Markt in Den Haag gehouden wordt, heeft nieuwe namen bekendgemaakt. Zo zijn de namen HeavyLight, F, Balthazar en The Dirty Reminders toegevoegd aan de zevende editie van het festival. Al eerder werd bekendgemaakt dat ook artiesten als GOOSE, Shantel & Bucovina Club Orkestar, Kees van Hondt, Treetop Flyers, The Don’t Touch My Croque Monsieurs, La Kinky Dub Machine, Mr. Wallace, Pistoleros de la Paz, The Tiki Heads, Friends of The Family en Andy Frasco deel uitmaken van het festival.

Naast optredens van diverse artiesten vindt er tijdens het PopHotSpot Festival eveneens een Big Texas BBQ plaats, onder de noemer ‘Surf & Turf’, en wordt er door Retro Cruisers een expositie van Volkswagen Oldtimers georganiseerd.

Het festival betreft een samenwerking tussen de horeca aan de Grote Markt, poppodium De SuperMarkt en Paard van Troje. Eerdere edities van het PopHotSpot Festival trokken zo’n 40.000 bezoekers met optredens van Bobby Womack, Moke, WhoMadeWho, De Jeugd van Tegenwoordig, Pete Philly & Perquisite, Vive La Fete, Jungle By Night en Chef’s Special.

PopHotSpot is één van de evenementen tijdens The Hague Festival 2013. In deze periode kunnen bezoekers zien wat Den Haag te bieden heeft, op het water, in de stad, aan de kust en in de stadswijken. The Hague Festival biedt muziek, literatuur, openluchttheater, kindervoorstelling en nog veel meer.

Bekijk het volledige programma van het PopHotSpot festival op http://www.pophotspot.nl.

Goose – Control

Balthazar – I’ll Stay Here

Andy Frasco – It’s Been A Struggle