×

Nieuws

18 oktober 2011

Knobsticker released nieuwe EP tijdens het ADE

Geschreven door: WiM Redactie

Label: Dox Records

Op 20 oktober zal tijdens het Amsterdam Dance Event in de Bitterzoet de nieuwe EP  gereleased worden. Een dag later op 21 oktober is de EP officieel verkrijgbaar op vinyl en in digitale vorm.

Music For The Discotheque
Het is tijd voor een nieuwe inslag van Knobsticker. Hun eerdere EP’s Forest Fire en Enter the Woods of Rekçitsbonk en Forest Fruit album (2009) kende goede recensies. Met de succesvolle Forest Fruit Tour in 2010 hebben ze verschillende clubs en festivals in Nederland aangedaan.

Inmiddels hebben de mannen hun houthakkersbijl begraven en hun alter ego’s achter zich gelaten. Samen hebben ze besloten het bos in brand te steken en met de resterende rook de dansvloeren over te nemen. Funky gesynchroniseerde lampen zullen schijnen op zij die durven te dansen op de geluiden van Music For The Discotheque.

ADE releaseparty
Op donderdag 20 oktober vindt de officiële Knobsticker Music For The Discotheque – Vol. 1 EP release plaats in de Bitterzoet. De avond begint om 20.00 uur en zal duren tot 00.00 uur. Als special guest heeft Knobsticker Benny Sings en Steye uitgenodigd. Naast de nummers die worden uitgebracht op de nieuwe EP zal Knobsticker ook een voorproefje geven van de EP die gepland staat voor de release in januari 2012.