×

Nieuws

28 februari 2014

John Grant in openluchtheater Caprera

Geschreven door: WiM Redactie

Label: Bella Union

Op dinsdag 22 juli zal de Amerikaanse zanger en muzikant John Grant optreden in Openluchttheater Caprera te Bloemendaal. Nu al een hoogtepunt van de komende zomer!

Caprera heeft de afgelopen jaren een grote reputatie opgebouwd met grote artiesten. Zo speelden de afgelopen zomers zowel The National als Calexico in het prachtig gelegen openluchttheater. Met het boeken van John Grant hebben ze op voorhand wederom een grote troef in handen.

Oud Czars voorman John Grant brak in 2010 door met zijn solodebuut Queen Of Denmark, dat bij ons tot Album van het Jaar werd uitgeroepen. Ondertussen is het album uitgegroeid tot een absolute klassieker. Afgelopen jaar keerde de Amerikaanse Grant terug met het al net zo geweldige, Pale Green Ghosts. Een album waarop hij een briljante connectie tussen de meer akoestische songwriting van zijn solo debuut en electronica vond. Het album belandde op de #3 positie van onze 2013 Jaarlijst. Zowel op plaat als live is John Grant over de afgelopen jaren tot een waar fenomeen uitgegroeid.

De voorverkoop van het concert is reeds per 22 februari gestart.