×

Nieuws

21 december 2017

Gene Simmons komt naar Tilburg

Geschreven door: Richard Verbrugge

Als er een artiest weet hoe hij in het nieuws moet blijven is wel het Kiss bassist en zanger Gene Simmons. Niets is hem te gek, hij scoort headlines met het willen patenteren van een handgebaar tot een krankzinnig geprijsde box set. Gezien zijn obsessie met borsten en billen is het niet vreemd dat zijn naam inmiddels ook is gevallen in het MeToo schandaal.

Los van al dat gedoe rondom zijn persoon is hij natuurlijk wel verantwoordelijk voor heel veel Kiss klassiekers en het feit dat de band al ruim veertig jaar verdienstelijk op de planken staat. Waar Kiss al jaren een saaie voorspelbare setlist speelt, tapt de koning van de merchandise met zijn eigen band uit een ander vaatje en speelt hij minder bekende Kiss nummers en materiaal van zijn solo albums. Dat zal Kiss fans als muziek in de oren klinken want die snakken naar andere nummers tijdens concerten.

Op donderdag 19 juli zal Gene Simmons een exclusief concert geven in 013 in Tilburg. De tickets kosten EUR 55,40 (incl. €3,40 servicekosten) en gaan vanaf vrijdag 22 december om 10:00 uur in de voorverkoop. Het is aan te raden snel een kaartje te kopen want de Kiss army telt wereldwijd nog steeds veel aanhangers.