×

Eerste Written in Music concert op komst

Geschreven door: Dick Hovenga

Zaterdag 19 maart vindt een nieuw initiatief van Written in Music een begin. Onder de noemer [email protected] zullen in de huiskamer van ons kantoor in hartje Alkmaar de Braziliaanse artiesten Raf Vilar en Sabrina Malheiros optreden.

Writte[email protected] is een serie bijzondere concerten die gegeven gaan worden op intieme locaties, waarbij de groep gasten in grootte kan variëren van 40 tot maximaal 75. De concerten hebben een avondvullend karakter, met eten voorafgaand aan het concert.

De concerten worden vastgelegd op film. Camera- en geluidsmensen zorgen voor een optimale registratie. Op deze site wordt voor deze concerten nog een speciaal gedeelte ingericht. De concerten, of gedeelten daarvan, zullen met veel informatie over het concert en de artiesten, na het concert online te zien zijn.

Op het programma staan deze eerste avond 2 Braziliaanse artiesten:

Raf Vilar is een nieuwe singer-songwriter die relaxte bossa maakt en net zijn debuutalbum Studies In Bossa uit heeft. Een album dat door ons lovend is ontvangen. Hij zal zichzelf op gitaar begeleiden.

Sabrina Malheiros is bij een grotere groep mensen bekend door de twee succesvolle albums die ze reeds uitbracht. Haar mix van electronica, bossa en samba is er een van een absolute buitencategorie. Sabrina zal deze avond begeleid worden door haar pianist. Hopelijk zal ze deze avond ook songs van haar in juni te verschijnen nieuwe album spelen.

De toekomstige [email protected] concerten kunnen op uitnodiging worden bijgewoond.