×

Nieuws

02 december 2013

Eerste namen Best Kept Secret festival 2014

Geschreven door: Wilbert Stuifbergen

Elbow, Pixies, Belle & Sebastian, Caribou, Metronomy, Circa Waves, Fucked Up, Fat White Family en Cheatahs zijn de eerste namen voor de tweede editie van Best Kept Secret festival. De kaartverkoop start zaterdag 7 december om 13:00 uur op BestKeptSecret.nl en in een eenmalige Best Kept Secret pop-up store in Utrecht. Festivaldirecteur Robert Swarts: “De uitverkochte eerste editie zien we als een aanmoediging om muzikaal verder de diepte in te gaan.”

De drie pijlers van Best Kept Secret blijven de focus op spannende muziek, het mooie festivalterrein in de bosrijke omgeving van Hilvarenbeek en de aandacht voor gezond, afwisselend maar vooral lekker eten en drinken.

Verdieping

Met 15.000 bezoekers per dag was de eerste editie van Best Kept Secret uitverkocht. Robert Swarts: ‘Dat succes zien we als een bevestiging van onze koers. De komende maanden voegen we enkele grotere namen als Elbow toe aan de line-up, maar duiken nadrukkelijk de diepte in op het gebied van indie, folk, hiphop en elektronische muziek.’ Zo boekte Best Kept Secret enkele weken geleden Circa Waves, een Britse band die indruk maakte op de recente editie van London Calling, en Fat White Family die afgelopen vrijdag op het Utrechtse festival Le Guess Who? speelden. De komende maanden worden nog zo’n 70 artiesten aangekondigd. Bekijk de eerste festival trailer van Best Kept Secret 2014.

Pop-up store

De kaartverkoop voor Best Kept Secret 2014 begint op zaterdag 7 december om 13:00 uur. Weekendtickets kosten €119, dagtickets €64, een campingticket voor het gehele weekend €20 (alle prijzen excl. servicekosten). De verhuur van bungalows start enkele uren eerder: om 10:00 uur. Best Kept Secret tickets worden uitsluitend verkocht via bestkeptsecret.nl/tickets en alleen komende zaterdag ook in de tijdelijke Best Kept Secret pop-up store. Woordvoerder Niels Aalberts: “Op Oudegracht 268 in Utrecht, recht tegenover Tivoli, hebben we vanmorgen de eerste namen van Best Kept Secret 2014 onthuld. Zaterdagmiddag verkopen we daar zelf tickets aan ons publiek. Wie om 13:00 uur in de rij staat, is verzekerd van een festivalkaart en een kop koffie.”

Best Kept Secret festival 2014

vrijdag 20, zaterdag 21, zondag 22 juni 2014
Evenemententerrein Beekse Bergen, Hilvarenbeek

Line-up: Elbow, Pixies, Belle & Sebastian, Caribou, Metronomy, Cheatahs, Circa Waves, Fat White Family, Fucked Up. De komende maanden worden nog zo’n 70 nieuwe namen bekend gemaakt.

Tickets

  • Weekendticket (3 dagen): €119
  • Campingticket (3 dagen): €20
  • Dagkaarten: €64 (alle prijzen excl. servicekosten)

Alle festivaltickets zijn vanaf zaterdag 7 december 2013 om 13:00 uur verkrijgbaar via BestKeptSecret.nl en alleen die zaterdagmiddag op Oudegracht 268, Utrecht in de eenmalige Best Kept Secret pop-up store (15 min. lopen vanaf Utrecht CS). Er worden die dag in de pop-up store tot 18:00 uur kaarten verkocht of zolang de voorraad strekt. Zowel online als in de pop-up store geldt: max. 10 tickets per klant. In de pop-up store kan uitsluitend met PIN worden betaald.

Verschillende bungalows en vakantiehuizen zijn vanaf zaterdag 7 december om 10:00 uur te reserveren via de site van vakantiepark Beekse Bergen.