×

Nieuws

22 oktober 2010

Earache’s Metal Survival Kit

Geschreven door: Carl Puhl

Label: Earache

Boodschap voor desperate fans die moeite hebben om te overleven in de chaotische metal wereld. Geen paniek! Earache brengt soelaas met de Metal Survival Kit. De boxset wordt 22 november uitgebracht en bevat 80 songs op drie CD’s en een DVD. De drie audio disks, genaamd Festival Faves, Future Classics en Under the Radar, bieden een onovertroffen mix aan klassieke hits, het beste van nieuwe metal bands en underground bands die meer aandacht verdienen.metalsurvivalkit

Opnames van onder andere Napalm Death, White Wizzard, Annihilator, At The Gates, Evile, Carcass, Municipal Waste, Clutch, Morbid Angel, Godflesh, Enforcer, Gama Bomb, Deicide, Oceano, Bonded By Blood en meer zijn terug te vinden op CD, terwijl bands als Evile, Municipal Waste, At The Gates, White Wizzard, Bonded By Blood, Akercocke live te aanschouwen zijn op de DVD.

Alsof dat nog niet genoeg is bevat de Survival Kit ook nog allerlei snuisterijen als earplugs in een handige houder, een patch, een sleutelhanger en stickers. Dit alles wordt geleverd in een stevige box. En wat mag dit alles wel niet kosten? De zuinigste Hollander zal nog knieval maken voor de prijs: 11,49 euro (exclusief verzendkosten). Voorbestellingen zijn te plaatsen bij play.com.