×

Nieuws

07 januari 2015

del-Toros kiest voor de Eindhoven package

Geschreven door: WiM Redactie

Label: Lighttown Fidelity

Het jaar kan niet beter beginnen voor het Alkmaarse powertrio del-Toros. Tussen de oliebollen, kerstdiners en nieuwjaarborrels door, werden er allerlei spannende ontwikkelingen op poten gezet. Vandaag werd bekend dat de band een deal heeft gesloten met kwaliteitslabel Lighttown Fidelity uit Eindhoven. Het gezamenlijke eerste wapenfeit, Surfival Of The Rockest, zal in april van dit jaar uitkomen.

Surfival Of The Rockest is wederom een samenwerking met producer Theo van Rock (die lang met legende Henry Rollins samenwerkte). Het vorige del-Toros album, The Hottest Places In Hell Are Reserved For Those Who In Times Of Great Moral Crisis Maintain Their Neutrality (2012) had ook al de onmiskenbare Van Rock powersound.

Deze keer hebben del-Toros er maar een Eindhoven totaal pakket van gemaakt. Ze zijn afgereisd naar de PopEi studio en naast Theo heeft ook Mo Truijens (Komatsu) de band bijgestaan. De mastering was in handen van Peter van Elderen (Peter Pan Speedrock) en het geheel zal de wereld in gestuurd worden door Lighttown Fidelity.

del-Toros Live :

  • 13 feb Victorie, Alkmaar met Peter Pan Speedrock
  • 20 feb, Altstad Eindhoven
  • 20 maart LVC Leiden