×

Nieuws

21 september 2011

Why Pink Floyd...?

De herontdekking van Pink Floyd begint vandaag

Geschreven door: Dick Hovenga

Label: EMI Records Ltd.

Met de wereldwijde Why Pink Floyd? campagne zal vanaf vrijdag 23 september de gehele catalogus van Pink Floyd de komende maanden weer optimaal onder de aandacht worden gebracht.

Alle Pink Floyd albums zijn opnieuw geremastered en hebben nu de aan de nieuwe tijd aangepaste optimale geluidskwaliteit mee gekregen. De albums zullen zowel in enkele vorm, met nieuw artwork, als in een dikke boxset met het complete oeuvre, gaan verschijnen. Ook zullen er van de albums Dark Side Of The Moon, Wish You Were Here en The Wall over de komende maanden dikke boxsets gaan verschijnen, met veel speciale, niet eerder uitgebrachte, opnamen.

Natuurlijk kunnen deze re-issues, van een van de meest belangrijke en invloedrijke bands ooit, ook aan ons niet geruisloos voorbij gaan. Gewoonweg omdat we onder onze journalisten grote Pink Floyd fans hebben. De komende weken zullen eerst alle Pink Floyd albums een waardige recensie meekrijgen, zodat je weer eens kunt lezen wat de impact van die albums was. Op woensdag 21 september beginnen wij met een recensie van het officiele eerste album en zullen dan in 14 dagen de gehele catalogus van nieuwe recensies voorzien.

Daarnaast hebben we onze journalisten gevraagd hun persoonlijke Pink Floyd ervaringen met ons te delen. Het levert de komende maanden prachtverhalen op, vooral ook omdat onze journalisten uit verschillende geboortejaren stammen en dus allen Pink Floyd op een andere manier hebben meegemaakt. Alles wat er aan mooi beeld en geluidsmateriaal te pakken is zullen we tevens op ons online magazine plaatsen. En met prijsvragen met exclusieve prijzen zullen we de aandacht nog eens extra gaan vasthouden. Wij zijn de komende weken al flink in de stemming gekomen en hopen dat jullie de herontdekking van alles van Pink Floyd als een net zo fijne ervaring gaan beleven.

SoundsDelftEen verzameling van alle gepubliceerde artikelen ga je hieronder terugvinden en hier bij Sounds Delft kan je alles voor een goede prijs aanschaffen.

Recensies van de albums: