×

Nieuws

01 augustus 2010

Candy Dulfer en David Sanchez openen Curaçao North Sea Jazz

Geschreven door: Dick Hovenga

In de week voorafgaand aan het Curaçao North Sea Jazz Festival op 3 en 4 september 2010 zullen wereldvermaarde saxofonisten David Sanchez en Candy Dulfer concerten geven op het eiland. Al eerder kondigde de festivalorganisatie een gratis concert aan van salsalegende Alberto Barros op het Brionplein. Candy Dulfer & Band spelen woensdag 1 september op Mambo Beach. David Sanchez speelt op donderdag 2 september in landhuis Brakkeput Mei Mei.

Candy Dulfer is een internationale ster met een Nederlands paspoort. Ze ontwikkelde zich al op jonge leeftijd als een begenadigd solist en bandleider. Haar laatste dubbelalbum Funked Up & Chilled Out laat precies horen waarom Dulfer internationaal zoveel lof oogst. Ze speelt super funky en verzamelt altijd een topband om haar heen. De zomer voorbij? Niets ervan, gooi je haar los en kom dansen met Candy op Mambo Beach.

Critici zijn lyrisch over de Puertoricaanse saxofonist David Sanchez. Hij mag inmiddels 5 Grammy® Award nominaties op zijn naam schrijven. Zijn album Coral won de Latin Grammy voor het beste instrumentale album in 2005. Sánchez combineert zijn scherpe straight ahead jazz geluid met Afrikaanse, Afro-Cuban en Caribische invloeden. Hij trad eerder op met o.a. Paquito D’Rivera, Dizzy Gillespie en Pat Metheny. Landhuis Brakkeput Mei Mei is de ideale setting voor een sfeervol concert van deze topsaxofonist.

Candy Dulfer & Band:

Datum: woensdag 1 september 2010
Aanvangstijd:21 uur
Locatie: Mambo Beach, Curaçao
Ticketprijs: Nafl. 25 (excl. taxes and servicecosts)

David Sanchez

Datum: donderdag 2 september 2010
Aanvangstijd: 21 uur
Locatie: Brakkeput Mei Mei, Curaçao
Ticketprijs: Nafl. 45 (excl. taxes and servicecosts)
Voorverkooppunten:
Mensings Caminada
Tik Tak
24 Uur Uit de Muur (Santa Maria).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het ticket saleskantoor van Curaçao North Sea Jazz (24 uur Uit de Muur, Santa Maria), telefoonnummer +5999 522 5299. Kijk voor informatie over voorverkoopadressen op de website van Curaçao North Sea Jazz.