×

Nieuws

20 januari 2015

Between The Buried And Me Werken Aan 8e Album

Geschreven door: WiM Redactie

Label: Metal Blade Records

Between The Buried And Me zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met de opvolger van The Parallax II: Future Sequence. De band heeft nieuwe songs geschreven en geoefend voor hun achtste album. Uiteindelijk zijn ze samen met producer Jamie King begonnen met het opnemen van de songs in North Carolina. Hun vorige album heeft de band de hoogste positie op de Billboard Top 200 opgeleverd, namelijk #22. The Parallax II: Future Sequence werd in de media beschouwd als een van de beste progressieve albums van 2012. Met hun nieuwe album belooft de band zichzelf te blijven uitdagen. Het is hun doel om wederom een van de belangrijkste bijdrages te leveren aan het progressieve metalgenre.

Frontman Tommy Rogers: “I’m very proud to say that we are now recording a brand new BTBAM record. We have really pushed and challenged ourselves more than ever with this material. It is a perfect representation of where we stand as musicians and as people. This is our voice in the current age of music. Evolution is a must. We now enter the coma and we will see you on the other side… hopefully.”

De release van het nieuwe album via Metal Blade Records staat gepland voor de zomer van 2015. Updates vanuit de studio zullen online gezet worden via de social media websites van de band alsmede de persoonlijke webpagina’s. Bezoek de band’s facebookpagina voor nieuws van zanger/keyboardspeler Tommy Rogers, gitaristen Paul Waggoner en Dustie Warring, bassist Dan Briggs en drummer Blake Richardson.